U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nieuws afgelopen periodes

 

LOCKDOWN 15-12-2020

 

Op dit moment zijn wij gesloten wegens de Covid-19 Lockdown maatregelen vanaf 15 december 2020. Wanneer wij weer mogen starten is nog niet bekend. We hebben onze hoop gezet op 9 februari 2021. Zodra er iets bekend is kunt u als trouwe klant een persoonlijk bericht verwachten of kijkt u op deze site voor meer informatie. Blijf gezond en veerkrachtig! Hopelijk snel tot ziens.

 

 

 

11 mei 2020 Covid-19 informatie - We zijn weer open! 

 

‘Als je klachten hebt blijf je thuis!’ dit is het algemene advies. Hiermee kan er niks misgaan…toch? Ga na of je deze vragen met nee kunt beantwoorden:

 

1. Heb je (milde) verkoudheidsklachten, keelpijn, neusverkoudheid, hoesten, niezen, verhoging (tussen 37,5 – 38 graden), koorts (boven 38 graden)?
2. Ben je zelf of iemand in je huishouden in contact geweest met Covid-19?3. Heeft iemand in je huishouden koorts? 

 

Als je onverhoopt toch met Ja moet antwoorden, meld je dan af en verzet de afspraak. 

 

 

 

Voor de hygiëne en het verlagen van besmettingsrisico’s volgen hieronder bekende regels, uitgebreid met nieuwe zoals gezichtsbescherming:

 

  1. We begroeten elkaar hartelijk zonder handcontact of knuffel.
  2. Zoveel mogelijk nemen we de 1,5 meter afstand in acht, voor en na de behandeling.
  3. We wassen onze handen voor en na de behandeling, de handdoekjes mogen in de wasmand.
  4. Toiletbezoek is toegestaan omdat deze tussen de behandelingen wordt gereinigd.
  5. Ik draag een (niet medisch) mondkapje bij een deel van de massage in rugligging bij behandeling van de bovenzijde van het lichaam dicht bij het gezicht.
  6. Als klant kun je ook besluiten een mondkapje te dragen tijdens de rugligging.
  7. Dit geldt ook voor een gelaatsscherm. Dit is een medisch type NGS2020 maar of dit werkt en ‘fijn’ is zullen we proefondervindelijk moeten ervaren.
  8. We nemen beide verantwoording voor de hygiëne.
  9. Na de behandeling wordt de ruimte geventileerd, schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle textiel wordt vervangen.

 

Nieuwsbrief januari 2018

Massagepraktijk S. Jongejan wenst je een stralend en ontspannen 2018! 

 

Start je jaar ontspannen en voordelig: Lichaamsmassage 60 minuten voor slechts €50,00!
Verwen jezelf en start je nieuwe jaar goed en voordelig met een ontspanningsmassage. In januari ontvang je een lichaamsmassage van een uur voor slechts €50,00 (normaal €55,00 m.u.v. LomiLomi en hotstone). Boek zelf in de Online Agenda. Bellen met 06-81418029 of mailen via info@sjongejanmassage.nl kan natuurlijk ook.  

Strippenkaart
Wij bieden ook 5- en 10-strippenkaarten en diverse abonnementen. Wanneer u vaker gemasseerd wilt worden en uw lichaam goed wilt onderhouden is het voordeliger om een strippenkaart of abonnement aan te nemen. Kijk hier voor de tarieven.

Duo massage cadeaubon nu €90,00
Leuk om eens samen een massage te krijgen of uw partner een origineel cadeau te geven waar u zelf ook van profiteert. U ontvangt beide een massage van 60 minuten in dezelfde ruimte door 2 professionele masseuses. Tot 14 februari 2018 (jawel het is weer snel Valentijn) is deze cadeaubon met korting te verkrijgen: €90,00 (normaal €99,00). Het gaat om een lichaamsmassage naar keuze m.u.v. hotstone en LomiLomi.

Cadeaubonnen
Wij bieden cadeaubonnen vanaf €10,00 voor alle behandelingen te gebruiken. Te bestellen via info@sjongejanmassage.nl

 

Zomernieuwsbrief juli 2017

Voordelige ontspanningsmassage

Voor als je nog niet op je vakantiebestemming bent: Kom in de maand juli en augustus voor een ontspanningsmassage van 60 minuten voor €52,50

Uitgelicht: Holistic Pulsing

Bij holistic pulsing gaat het om beweging, een zachte behandeling, volledig gekleed; loszittende kleding is hierbij wel fijner. Het pulsen bestaat uit schommelen, wiegen en rollen, allemaal om te helpen spanningen los te maken. En dit start al op een heel oorspronkelijk niveau: denk maar eens aan al ons lichaams-/celvocht dat in beweging gezet wordt. Eventuele blokkades worden op een milde manier kenbaar gemaakt door de beweging en u wordt uitgenodigd om los te laten. Heel prettig genieten! Alleen deze zomer (tot 22 september) voor €47,50.

 

Maak nu een afspraak online of bel 06-81418029.

Ons adres: 
Goudreinetstraat 470
2564 PV Den Haag
t: 06-81418029
e: info@sjongejanmassage.nl

 

 

Nieuwsbrief 7 maart 2017

Wij zijn verhuisd naar de Goudreinetstraat 470, 2564 PV in Den Haag.
In de kleinschalige praktijk aan huis werken we uitsluitend op afspraak. Om u kennis te laten maken met onze nieuwe locatie bieden wij een leuke korting: Boek een massage tot en met 5 april en ontvang 10% korting. Vermeld bij uw afspraak 'kennismakingskorting'.

  

Tarieven

minuten 

prijs

Lichaamsmassage (m.u.v. hotstone en LomiLomi)

30 32,50
            " 45 46,50
            " 60 55,00
            " 90 72,50
            " 120 95,00
Hotstone massage 90 82,50
LomiLomi 90 87,50
      " 120 115,00
     

Online afspraken maken is weer mogelijk. Hierbij is een vereenvoudiging toegepast. Voor de meeste massagebehandelingen kiest u voor 'lichaamsmassage' en de duur in minuten. Op uw afspraak kunt u dan mondeling aangeven welke massagevorm volgens u passend is: ontspanningsmassage, diepe bindweefselmassage, sportmassage, energetische massage, holistic pulsing, fibromassage®

Voor hotstone, LomiLomi en zwangerschapsmassage bestaat een aparte categorie. Deze massages vergen een andere voorbereiding (stenen verwarmen en speciale tafelbedekking). De hotstone en LomiLomi duren langer en hebben een ander tarief.